26/1/17

Typ konstant på resande fot i 2 dygn? Vi hade en myskväll i Sverige i tisdags med mammas mat o champagne o hälsa på farfar. 


 Nu är vi iaf äntligen framme på första hotellet efter två långa flyg o en lång bilresa från Johannesburg där vi blev stoppade av polisen 😆 de händer väl bara oss o lite kul är det stt Lee redan är en holmare 😃 
vi har precis  ätit en assegod middag på hotellet o snart blir det bingen för vi är alla trötta o vi ska upp tidigt imorgon på äventyr. 
Boken jag läser på resan heter when breaths become air o handlar om en hjärnkirurg som får obotlig cancer. Bara läst 100 sidor men väldigt bra so far. :) 

23/1/17

Skriv inläggstext 

Wooihoooo. Precis hemkommen från sista dagen på jobb. Nu väntar 3 veckors semester. Herreguuuuud vad skönt det ska bli. Imorgon flyger vi till Svea för ett dygn o sen på onsdag eftermiddag bär det av till södra hemisfären. Det va längesedan man va fär nere, sist träffade jag mannen i mitt liv ❤. Så himla lycklig just nu, allt går bra, jobb, Lee, huset o så ska jag på en livs resa med träffa min underbara familj! När det  känns så här blir jag ibland lite deppig, för jag tror ändå på balans i livet o att ngt dåligt nu kommer hända för att balansera ut detta 😌 fast sen vet jag att saker o ting kan gå bara bra, då då får man va tacksam ☺


Lilla kaninen blir som sagt på jobb o jag vet att de kommer ta bra hand om henne, jag är ju faktiskt på rätt ställe o jobbar med underbara kollegor som jag vet alltid är bra mot patienter o husdjur ☺ nä nu ska jag packa det sista o sen blir det bingen!

22/1/17

Mysmorgon med bubbeeen ❤🐰 hon hoppar runt o gör binkys o äter basilika medans jag äter kaviar o ägg knäcke o dricker kaffe. Hennes öron har fortfarande inte rättat till sig haha. Ett upp o ett ner, jag trodde höger skulle trilla ner, men det har det inte gjort än. 


Näst sista dagen på jobb idag innan semeeester!! Wohii!! Ikväll måste jag börja packa o kolla vad jag ska ha med mig. O imorgon ska Freja checka in på hotell (aka jobb) där hon ska bo medans vi är iväg. 

Ikväll blir det också en liten tur till lees mamma o syster med kids för att säga hejdå 😊