31/10/16

Vilken jävla dag alltså. Började morgonen med att mötas av 4 patienter som lagts in under helgen. Sen är min första admitt sjuk o behöver behandling innan vi kan genomföra operationen. Ägaren har tagit ledig denna veckan o kan absolut inte lämna in djuret nästa vecka för då jobbar hon igen.
Absolut fullbokat med operationer denna o nästa vecka eftersom det är höstlov här nu. Vi har fått planera o boka in så många patienter idag. Jag kände mig lite lost mest hela dagen, va ensam vet idag o ville dubbelkolla så mycket logistik o planering med min boss.

En av våra in-patients idag va en supergullig katt som jag helt klart hade adopterat om vi hade haft ett hus redan. Rspca ville inte ha med den att göra eftersom den va helt frisk. O personen som hittat honom ville inte ta honom. Som tur va tog en av tjejerna i receptionen honom. Det kommer ju in hemlösa katter ganska ofta så det kommer nog en till mig i vår ☺️

29/10/16

Mysdag med stort M. Lee har jobbat och jag stannade kvar i sängen imorse när han behövde gå upp till jobb. Jag vet det är lite elakt, med det får mig att njuta lite extra av min lediga dag när klockan ringer o han måste upp men jag kan stanna kvar i sängen ☺️ Har bara slappat hela dagen, kollat tv-serier o facetimat mamma o V.

Just nu sitter vi o väntar på taxi. Vi ska ut o äta ikväll och kanske gå för en drink sen. Det är bland det bästa med England, det är relativt billigt att äta/dricka ute. Man kan lixom unna sig att gå ut lite oftare.

Unnade Mig lite av Englands precis när jag sminkade mig o pratade med V. Walkers salt and vinegar är bäst!

28/10/16

Låång dag på jobb idag, ensam på op idag igen och kickade ass! haha. Hade tre kastrationer (en hund och 2 kaniner), och alla tre klyddade med narkosen, ingen av de ville sova så stackars sköterskan som övervakade narkosen hade att stå i... Efter ops hade vi lunch and learn och jag höll på att somna under föreläsningen som handlade om foder..inte mitt favvoämne direkt. 
 
Det går sakta men säkert framåt med huset. Men alltid dyker det upp något nytt papper eller formulär som antingen jag eller Lee saknar. Fick ett mejl idag om att vi behöver papper på lees inkomst och skatt för detta året (15/16)...suck..Det är tillräckligt för bolånet med bara förra årets redovisning eftersom detta årets inte behöver va complete förrän 31 jan...men tydligen ville de nu ha 15/16 också..vi jagar redan hans redovisare som ska completa redovisningen för 15/16 eftersom vi vill veta hur mkt skatt han måste betala iår så vi kan betala det innan vi åker till sydafrika i slutet av jan...
Jaja, huset är iaf vårt, säljarnen tar inte emot fler visningar och banken har gett oss lånlöfte, det är bara en tidsfråga nu. Besiktning ska ske början av nästa vecka tror jag, vi får veta mer om hur det går i slutet av nästa vecka. 
 
Något lost under gårdagen op haha. Nejdå, läget under kontroll :)