26/6/18

(null)

(null)

Alldeles för varm nuförtiden 😓
Har varit ledig idag, va hos barnmorskan imorse o allt såg bra ut. Han ligger tvärsöver magen, men fortfarande time för honom att vända sig neråt. 
När jag kom hem tvättade jag bilen innan det blev för varm, har tagit två powernaps nu på eftermiddagen 😆
Bästa stället när det är såhär varm är faktiskt jobb, eller bilen där AC finns. 
Vi har börjat så smått med hans rum, o jag har tittat ut golv som ska läggas på hela övervåningen. Hallen o trappan ska också få en make over, förhoppningsvis innan lilleman är här 

13/6/18

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Länge sedan jag uppdaterat här. Jag va i Sverige i mitten av maj, fick mammas gamla iPhone o har inte installerat bloggappen förrens nu. 

Iallafall, det är ju inte en liten flicka som kommer till oss. Jag bokade det där privata ultraljudet o det är 100% en pojke. Det känns mer rätt ☺️ så jag har shoppat lite kläder o också fått en hel del second hand. Vi har bestämt namn, även om det kan ändras. Magen växer o jag mår ganska bra överlag, jobbigast hittills är foglossning. Jag står mycket på jobb o får lätt känningar så måste bli bättre på att sitta ner. Men, Hur professionellt är det?  

I maj o juni har vi hunnit med en hel del, Sverige besök, picnic på stranden, möhippa i Manchester, familjegrillning o bara mys ☺️