28/3/17

Helt ärligt, no excuses för ingen bloggning senaste veckan, eller två. 

Förra måndagen (för en o halv vecka sedan) tag jag med lilla mini kaninen till jobb för kollegors opinion ang kön. Alla röstade kille. Men jag o den andra vetten va fan inte övertygade. Själva utsidan såg ut som en blandning o inga testiklar synliga fastän hen va 4 månader. Så vi körde på uteslutningsmetoden. I fredags sederade jag hen o hade en ordentlig titt- fortfarande inte hundra...men sen öppnade jag hen... o mycket riktigt - little  dude är en little girl. Så det är därför ihop-parningen inte gått nått vidare. Hon har varit full av hormoner o inte accepterat bunbun i sin närvaro. 

Så nu väntar vi på att hon ska läka efter steriliseringen o sen ska de stress-bonda i en transportbur o sen i neutralt område- lees van eller badkaret. 

Jobb har varit lugnt o skönt. 

Huset har gått i zero- ingenting har hänt. Fast vi har hittat bord o stolar som vi ska kolla på på lördag då vi båda är lediga :)  mamma o pappa kommer om två veckor! 

16/3/17

Skriv inläggstext 

Vi har tagit två dagars break från bondingen. Lilleman fortsatte attackera bunbun o starta bråk så fort han fick chans medans hon bara vill ha cuddles. Bunbun ❤ vi får gå tillbaka ett steg så nu är vi tillbaka till att byta burar o cuddles mellan gallren. 


Igår va sotaren här o städade skorstenen o idag har Lee ringt hit en plasterer, en kille som kan spackla o måla o sätta upp gipsskivor, vet inte vad det heter på svenska. 
Jag är ledig idag så min uppgift är att köpa en soffa till rummet så. I har någonstans att sitta när mamma o pappa kommer över i påsk. Hoppas bara att leveranstid inte är typ 8 veckor bara 😬

13/3/17

Kolla vad som händer när mr bamber är ledig en dag!! Den öppna spisen är fram tagen igen i heltäckningsmattan ute! Wohi. Jag hoppas verkligen han tar tre veckor ledigt efter sitt nuvarande projekt o fokuserar 100 på huset. Han är så duktig o det kommer bli såå bra ❤