28/10/16

Låång dag på jobb idag, ensam på op idag igen och kickade ass! haha. Hade tre kastrationer (en hund och 2 kaniner), och alla tre klyddade med narkosen, ingen av de ville sova så stackars sköterskan som övervakade narkosen hade att stå i... Efter ops hade vi lunch and learn och jag höll på att somna under föreläsningen som handlade om foder..inte mitt favvoämne direkt. 
 
Det går sakta men säkert framåt med huset. Men alltid dyker det upp något nytt papper eller formulär som antingen jag eller Lee saknar. Fick ett mejl idag om att vi behöver papper på lees inkomst och skatt för detta året (15/16)...suck..Det är tillräckligt för bolånet med bara förra årets redovisning eftersom detta årets inte behöver va complete förrän 31 jan...men tydligen ville de nu ha 15/16 också..vi jagar redan hans redovisare som ska completa redovisningen för 15/16 eftersom vi vill veta hur mkt skatt han måste betala iår så vi kan betala det innan vi åker till sydafrika i slutet av jan...
Jaja, huset är iaf vårt, säljarnen tar inte emot fler visningar och banken har gett oss lånlöfte, det är bara en tidsfråga nu. Besiktning ska ske början av nästa vecka tror jag, vi får veta mer om hur det går i slutet av nästa vecka. 
 
Något lost under gårdagen op haha. Nejdå, läget under kontroll :)
 
 
 

Kommentarer:

1 V:

Wohooo va duktig du e!!

Kommentera här: